2010. 10. 11.

Dobogóköveztünk

Gondoltunk egyet, kihasználva a gyönyörűséges őszi napsütést, felmentünk Dobogókőre egy kis minikirándulásra. Kettő körül értünk fel, meglepődtünk, hogy mennyi embert találtunk ott, úgy látszik mások is hozzánk hasonlóan gondolkoztak:-) Egészen lent álltunk meg, onnan sétáltunk fel a kilátóig, itt rögtönöztünk egy pikniket a kishölgynek.

Aztán szétnéztünk merre is lehetne babakocsival barangolni egyet! Sajnos (legalább is nekünk babakocsisoknak) felszórták a kiránduló utat nagyobb méretű kővel, amin Emma rendesen rázkódott, így inkább visszafordultunk és a betonúton mentünk tovább. A napon nagyon kellemes volt, de félárnyékban már lehetett érezni a hűvös őszi időt, így Micinek jó meleg kuckót csináltunk, szinte csak a szeme kukucskált ki:-)) Persze ez neki pont elég, mert imádja a fák lombjait nézegetni, itthon is akár egy fél órát elnézegeti a ház előtt álló fa levelit, ahogy fújja a szél!

Az erdő kezd ősziesedni, gyűlik az avar a fák alatt, és a lombok színe is kezd gyönyörűen sárgulni, barnulni, remélem még sokáig élvezhetjük ezt a kellemes időt, jó lenne minden hétvégén egy ilyen erdei séta, pláne ha tényleg erdei úton tolhatnánk a babakocsit.
Zita pont ma mondta, hogy a turistatérképeken elvileg jelzik a babakocsis utakat, no ennek utána járok, mert az hatalmas segítség lenne a következő  kirándulás megtervezéséhez. Valahol van egy Budai hegység térképünk, holnap meg is nézem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése