2011. 01. 28.

Pelenkázó táska rendelésre

Egy nagyon kedves sapi megrendelőm keresett meg, hogy tudnék-e egyedi pelenkázó táskát varrni neki, pontosabban hamarosan érkező Zselyke lányának. Sajnos a boltokban nem talált rá az igazita A tőlem rendelt kivi-mályva sapi színvilága nagyon tetszik neki, na és a virágos country stílust is csípi, a többit  pedig rám bízza - ezt kaptam útravalónak.
Természetesen rögtön igent mondtam, legalább végre újra előveszem a varrógépet, mielőtt teljesen megsértődne rám, hiszen utoljára Mici rácsvédő-baldachin szettjét készítettük együtt, úgyhogy nagyon lelkesen vágtam bele témába:-)))
A mi pelenkázó tatyink volt a kiinduló pont, szerintem nagyon jó méretei, zsebmennyisége, és extrái vannak pl. külön rekesz a pelenkázólapnak ami természetesen eredeti tartozéka, szóval ebből indultam ki. Terveztem, osztottam-szoroztam, rajzolgattam és a végeredmény egy táska lett a kislány nevével díszítve, állítható vállpánttal (így vállon, keresztbe vetve és a babakocsira akasztva is hordható), belül pelenkázólap rekesszel, 2 cumisüvegtartó zsebel, pelenka és törlőkendőtartó zsebbel, pelenkázólappal és egy neszesszerrel.

Nagyon jó érzés volt újra varrni, eszméletlenül élveztem, bár sokkal nehezebb volt, mint régebben., hiszen akkor leültem és fel sem álltam míg kész nem lettem, csak vasalni, szabni. Most Micihez igazítottam, mit, mikor, hogyan, picit Luca széke feeling lett a dolog, végül 3 nap alatt lettem teljesen készen.  Hiába, meg kell tanulnom több felvonásban gondolkozni:-)))

De juhéjjjjjj elkészült, és most gyönyörködöm benne, amíg oda nem adom:-)))

És, hogy milyen lett??? Ilyen:


Ha egyedi pelenkáz táskára vágysz akár itt, akár a Meska boltomban keress meg bátran!

5 megjegyzés:

  1. Eszméletlenül jó lett! Le a kalappal!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Igyekeztem, remélem az új tulajdonosa is örömét leli majd benne!

    VálaszTörlés
  3. Szia nagyon szep a taska!lehet meg rendelni?mennyibe kerul?udv Fanni komlosj@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Nagyon gyönyörű! Én is szeretnék egy ilyet Jázmin babámnak!

    VálaszTörlés