2012. 02. 29.

szökőnapi álomJáték

Előlem ma nem érdemes elszökni;-)
Figyelem-figyelem!!! Egy TAVASZI álomSapi keresi gazdáját!!!
MELYIKET SZERETNÉD?
A játékot a Facebook oldalamon találod!


2012. 02. 28.

bagolylány és bagolyfiú fotós kellék

Sok-sok bagoly kiröppent már a kezeim közül, ők ketten most fotós kelléknek készültek, hozott fotó alapján dolgoztam.
A pink bagoly alsó barnás része okozott egy kis fejtörést, mert egy többszínű fonalból készült az eredeti, de ezt is sikerült megoldani, egy egész hasonló fonalat találtam:-)))

Alig várom, hogy megkapjam a fotókat, hogy mutatnak a csöpp buksikon!


Ha Neked is van egy régóta dédelgetett álomKelléked, 
ne tétovázz, vedd fel velem a kapcsolatot, írj egy e-mailt!

2012. 02. 22.

szörnyecske - fotós kellék

Nagy örömömre megint újfajta fotós kellékeket készítettem, az egyik darab Ő volt:-)))
Szörny Rt. alkalmazott, tehát JÓ szörny, a gyerekek barátja, tiszta Mike Wazowski!!! Nem???

Szerintem szupercukker lett!!!


Természetesen rendelhető más színben és arcberendezéssel is!

2012. 02. 18.

szilvásgombóc, mint fotós kellék

Szilvásgombócaim babafotós kellékként debütáltak:-)
Évi leleményes anyukaként egy hajpántot valamint egy sapit rendelt és két legyet ütött velük egy csapásra. Most babafotózáshoz használták őket, aztán ha kisüt a napocska és végre meleg lesz a kisasszony csini fejfedőknek hordja majd! Szerintem szuper ötlet:-))) 

A képek pedig magukért beszélnek... az a szem!!!

Szilvásgombóc hajpánt
Szilvásgombóc sapka
 A sapkát és a hajpántot is megtalálod a Meska boltomban!

2012. 02. 17.

hableány - fotós kellék

Régi kedves fotós megrendelőm Reni keresett meg ezzel a képpel, hogy egy ilyen kellékre vágyik:-)


Boldogan készítettem el az ő újszülött hableány szettjét, én egy kicsit tengeresebb, kékes-zöldes színt választottam, 100% merino gyapjú, pihe-puha meleg fonalat.


Kíváncsian várom, milyen lesz majd bevetés közben:-))) Amint kapok fotót, mutatom is!!!


2012. 02. 15.

kézlenyomat

Nem vagyok nagy Valentin napozó, de valahogy Micivel más az élet, bármilyen alkalom jó, hogy készíthessünk valakinek valamit! Ő nagyon élvezi a készülődést, aztán egész nap visszajár a dologhoz, és újra meg újra elmondja mit történt... most is ahogy hazaért István, már rohant is hozzá a kis meglepivel:-)

Kézlenyomatot alkottunk, már régóta tervezetem, hogy játszunk ilyet. Kétféle színű vízfestékkel kentem be a Mici praclijait, először az egyiket, aztán a másikat, aztán egymás után egy fotópapírra nyomtam, hogy fedésben legyenek és szív alakot formázzanak. Annyira igyekeztem a kis izgő-mozgó csajszim kezeit a papírra varázsolni, hogy nekünk pont fordítva sikeredett, elvileg a tenyér rész lenne a szív felső része:-)) Ceruzával halványan köré rajzoltam a szívet, erre a vonalra írtam körbe a mi kis üzenetünket, amikor úgy láttam sikerült gusztán elosztani a betűket,  fekete filccel átírtam, végül kiradíroztam a ceruzát.

Mici szavaival a sztori: Mici Apának pecsét, Mami kéz maszat festék, bódog:-))) És ezt minden egyes alkalommal elmondja amikor odaáll a kép elé!!!

Az ötlet innen van.
 

2012. 02. 14.

álomJáték

egy kis Valentin napi játékra invitálok mindenkit,
aki szereti a pirosat és a szíveset és persze játékos kedvű:-)))



2012. 02. 13.

álomBabák

Biztosan emlékeztek még Lencsire, ő volt Emma első babája, ő azóta is nagyon nagy becsben van tartva, minden alvásnál ott fekszik mellette, neki süt-főz. Tök cukin Encsinek, Encsikének hívja:-)))
Ennek a babának a mintájára készült tesómék kislányának a névnapjára Piroska baba is. Ő már sokkal formásabbra sikeredett, gyönyörűséges hajzuhataggal, piros-fehér ruhakombinációban.
A Facebook oldalamon is megmutattam már a kisasszonyt, és jó néhány anyuka beleszeretett:-) 
Legnagyobb örömömre több fiús anyuka is kért tőlem babát, így készült el Zsombi babája Döme is. Anyukájával kicsit ötleteltünk rajta mit is viseljen, így lett egy pólós, kantáros farmeres, kendős kispajtása a fiatalembernek. Fiú hajat még nem csináltam eddig, vastag pamut fonalat választottam hozzá, szerintem nagyon jól sikerült! Ami a legfontosabb élőben is nagyon tetszett nekik:-)))

Rájöttem, nagyon szeretek babákat készíteni:-))) Olyan jó ahogy 2 kiszabott lap anyagból 3D kisemberekké válnak!

Piroska Piroskája:-)
Zsombi Döméje:-)

Hamarosan mutatom a többi személyre szóló álomBabát is!
 

2012. 02. 10.

3 a sapi:-)

Ma egy különösen kedves fotót mutatok, igazán szívmelengető, hogy egy családba 3 álomSapim is beköltözött:-)) Ezúton is nagyon szépen köszönöm a képet!!!
A lányok sapijai már bevált modellek, harmadik fiú sapihoz csak annyit kérdezett az anyukájuk "és tigrist tudsz?" "nanááááááá, nem félek a kihívásoktól" volt a válaszom:-))) Szerintem egy nagyon állati darab sikeredett;-)


Mindhárom sapi Barka Mosó Masából készült:
Szonja sapija: Vidám sapi nagylányoknak, Topán és Csipkerózsika színekből
Lotti sapija: Emma sapi, Piszke, Szóló Szőlő, Békakirály színekből
Kristóf sapija: Thrax a tigriskölyök sapi, Répa, Vasorrú, Juhász színekből

Mindhárom sapi megvásárolható a Meska boltomban!

2012. 02. 09.

minden napra egy pozitív:-)

Annyira negatívra sikeredett az előző bejegyzésem, hogy elhatároztam, ha világmegváltó témákat nem is fogok minden nap feszegetni, se extra cizellált sorokat rittyenteni, de MINDEN NAP FOGOK valamit mutatni az alkotásaim közül.
Hiszen annyi szeretetteljes visszajelzést kapok, hogy belőlük bőven lehet táplálkozni, nem engedhetem meg a világvége feelinget:-)))

A mai pozitív: Kriszta már rendelt tőlem egy Zöldborsó babagubót, most visszatérő megrendelőként fotóval érkezett, egy a szupercuki szürke szett volt az álma. A képen látható fotós kelléket készítettem neki, sapiból és kisgatyóból áll, kis selyem szalaggal díszítve, saját terv alapján kötöttem, gyapjú keverék, finom pihe-puha fonalból.






















:-))) 

csend

Megmondom őszintén nem azért ilyen nagy a csend körülöttem, mert nem történik semmi izgalmas, hanem egyszerűen nincsen kedvem írni.
Sőt sokszor egyáltalán nincs kedvem semmihez:-(
Akik ismernek tudják, hogy egy energikus, életvidám, mindig valamin ügyködő ember vagyok, és a fenti sorok egyáltalán nem igazak rám! 
Ügyködni most is ügyködök, szerencsére mindig akadnak vágyak amiket teljesíthetek, ez egy kis energiát és kedvet is ad, na és persze Mici, gondolom nem kell mondanom, hogy Ő mindenek előtt van, és imádom a vele töltött perceket. De azt is tudom ezen kívül másnak is kell lennie, de most valahogy nincs... nincs kedvem a lakáshoz (MONDTAM MÁR, HOGY UTÁLOK ITT LAKNI???), nincs kedvem magamhoz (pedig nem ártana jobb formába kerülni), ééééés a legrosszabb, hogy tudom, hogy ez nem jó így, minden reggel elhatározom, hogy ma másképp lesz, de természetesen nem sikerül:-(
Világ életemben szabad, önálló, független ember voltam, elértem amit szerettem volna, megdolgoztam a kitűzött célokért, és most szabályosan megfojt, hogy egy csomó dolgon nem tudok változtatni.
Az is nagyon nyomaszt, hogy lassan el kellene gondolkozni, hogy Emma hova menjen oviba, de ezen a környéken én nem szeretném... szeretnénk kistesót, de ebbe a lakásba nem férünk el.
Ez a lakás téma borít ki a legjobban, ráadásul most sokkal több időt töltünk a négy fal között, szóval gondolhatjátok...
Biztosan a tél is rátesz a hangulatomra - pedig téli gyerek vagyok, a mackóval együtt bújtam ki -, de ennyire vacakul talán még nem éreztem életemben magam.

Szóval ha van valakinek valami jó kis receptje, szívesen veszem;-)

Már ez is jól esett, hogy ezeket leírtam, bár még sok-sok borús gondolttal tölthetném ki ezt a bejegyzést, de nem akarom, mert iszonyúan haragszom ezért magamra!
Sorry...