RÓLAM

Kis Dóri vagyok, Budapesten Zuglóban éldegélünk 3asban a lassan 2 éves Emma lányunkkal.
 
Az elmúlt nyolc évben egy kommunikációs tréner mellett dolgoztam, érdekes, izgalmas munka volt, szerettem. Most mégis úgy érzem végre azt csinálhatom, amit mindig is szerettem volna, alkotok:-)
Mosolygós gyerekekről kapok fotókat, akik az én sapijaimat viselik, ez nagyon jó érzés, ezek a hatalmas, virtuális, cuppanós puszik nap, mint nap feltöltenek:-)))
 
Az álomSapikat sok-sok szeretettel készítem, mindig megkérdezem, mi a neve a sapka új tulajdonosának,így amikor leülök a gombóc fonalammal és a horgolótűmmel dolgozni, ott van a fejemben, az a sapka már NEKI készül!

Gyerekkoromban csupa olyan holmi vett minket körül, amit az anyukám készített nekünk, játékaink, ruháink, a gyerekszobánk mind az ő kéznyomát viselték magukon. Természetes volt, hogy megtanultam tőle kötni, horgolni, varrni, na és persze az egyedi, kézzel készült holmik értékét is.
Felnőve, munka mellett nem sok időm volt a kézimunkázásra, de Emmára várva leporoltam a tudásom, és újra a napjaim részévé vált.
Berta a mackólánnyal indult az álomSapik története, Micinek készítettem, aztán jöttek az újabb és újabb sapkák, amerre jártunk megdicsérték őket. A családom, barátaim biztattak, hogy jópofák, más mamik is biztosan szívesen adnának ilyet a csemetéikre. Így megnyitottam a boltomat, ahol azóta folyamatosan bővül a sapkaválaszték, igyekszem sokféle fejfedőt készíteni, egyedi igényeket is teljesíteni.
A horgolt sapkák hozták magukkal a fotóskellékeket, fejpántokat. Mivel nyáron melegek a sapkáim, így erre az időszakra kitaláltam a pamut anyagból varrt sapKalapokat és a névre szóló rátétes body-kat, pólókat, egyéb kiegészítőket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése