2011. 05. 01.

A gépek lázadása

Tudom-tudom, hogy ami el tud az el is romlik előbb-utóbb!!! Na de minden egyszerre???!!!

A porszívónk kezdte, először a műanyag gégecső repedt meg, ahol a rugalmas rész találkozik a merevvel, persze házilag javíthatatlan módon - pedig István 1000mester típus -, aztán eldőlt  a sorsa, mert eltört ott, ahol a műanyag a fém csőbe csatlakozik. Ennek a könyökbigyónak az ára egy olcsóbb porszívóéval megegyező...
Aztán beszállt a versenybe a TV, aki egyszer csak nem volt hajlandó bekapcsolódni, na nem, mintha nem tudnák nélküle élni, de ha nincs, bizony hiányzik! Na ő sem adta oda magát a szerelőnek olcsón, de legalább megtudtuk tőle, hogy egy jó kis masina birtokában vagyunk,szóval szeressük.
Végül számomra legfájdalmasabb módon a sütő adta fel a szolgálatot, természetesen akkor, amikor a másnapi kenyér sült benne. Amikor betettem még forró volt, aztán félidőben levettem a fedőt a kenyérről és éreztem, hogy nincs bent elég meleg, a termosztáton láttam, hogy csak 50 fokig melegíti fel fel:-((( Félig sült kenyér mehetett a kukába, én meg majd felrobbantam...

Ugye ha HÁROM rossz van, nem jön több???

Ezek mind max. 4-5 éves, márkás (Hoover, LG, Zanussi) szerkentyűk. Nem voltak illúzióim, hogy majd az unokáimnak ebben sütöm az almás pitét... No de pár év???

2 megjegyzés:

  1. Á, ez mindig így van... csapatban romlanak el. :( Nálunk a nyomtató, az egyik tévé és a mosógép döglött be. :(( Tulajdonképpen csak a mosógép volt fontos, azt megjavíttattuk.

    VálaszTörlés
  2. Akkor ott is három, lehet tényleg van ebben valami...

    VálaszTörlés