2011. 06. 10.

Kösz, jól vagyok(gyunk)

No persze nem egész nap csak fagyizunk:-)))
Most néztem, hogy milyen régen írtam bejegyzést... Baromi gyorsan repülnek a napok! Ha lenne bolt, ahol plusz órákat lehetne vásárolni, én törzsvásárló lennék:-))) Bizony nagyon kevés a 24 óra maminak lenni, háziasszonynak lenni, kimozdulni játszózni, na és persze alkotni.
Mert alkotni ugye kell... egyfelől kell a lelkemnek, hiszen nagyon jó érzés másoknak örömet szerezni az álmoDóraságaimmal, másfelől jól jön az a kis pénz a konyhára, így már nem is nagy kiesés, hogy nem dolgozom. Csak baromi fárasztó amikor már x-edik éjjel varrok 1/2 2-ig, és reggel meg indul a műszak, nincs pardon. a kisasszony kel, éhes és játszani vágyik:-)) Ugyanakkor ez a kicsit feszített tempó, nem hagy ellustulni, beosztom az időm, pörgök 1000el, sokszor eszembe jut, hogyan lehet unatkozni otthon egy gyerekkel???
És, hogy mit alkotok?
Természetesen egyszerre rengeteg mindent:-)))
Vannak új babafotós megrendelőim, a múlt héten pl. tütüt varrtam, de nem ám tüllből, hanem színes, mintás pamutokból, baromi jó lett! Már készült hozzá a Jane Austin-os kalap, de lesz hozzá csini hajpánt is. Hamarosan tudok róla profi fotót is mutatni!
Készülnek pihe-puha mohair fonalból, áttört csipkés fotós sapik.
Készülnek macis, baglyos színes pamutsapik is.
Persze a saját bizniszt is próbálom folyamatosan fejleszteni, hamarosan kész a nyári sapikhoz illő saját kézzel készített rátétű body kollekció. Azt, hogy milyenek nem árulom el, majd meglátjátok, fiúknak, lányoknak egyaránt lesz választék!
Lesznek még más ruhadarabok és kiegészítők is, de ez egyelőre maradjon titok... Százcsilliárdnyi tervem lenne, illetve van, de majd szép lassan a végükre jutok, persze mindig újabbak és újabbak tódulnak a helyükre, de ennél nagyobb bajom ne legyen!
Magamnak is szeretnék varrni vm jó kis rucit, mert hihetetlenül jó áron szert tettem egy baromi csini magas sarkú szandira, ugyanis 30-án megyünk Sting koncertre, és szeretnék végre nőcis lenni, ha már 2esben programozuk Apával;-) Triplán juhéjjjjjjj!!!

Szóval így vagyunk mostanság!
Igyekszem sűrűbben jönni, és új fotók is vannak!

***

Jaaa és hamarosan JÁTSZUNK, lassan egy éves a blogocskám:-)))

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése