2011. 09. 26.

Mici Bradshaw

Már említettem máskor is Emma cipőimádatát, de ez most már kezd egész extrémbe átcsapni:-)))
Ugye az első szavai egyike a cípi volt. Ha véletlenül egy cipőboltba keveredünk, résen kell lenni, mert nem csak a polcról lopkodja le, de a próbáló emberek saját cipőit is simán elemeli, néha úgy kell a boltban kergetőzni,persze mindenki halál cukinak tartja, bevallom néha mi is jókat kuncogunk amikor megérkezik egy széttaposott, enyhén lábszagú modellel. Természetesen a játszótéren levett gyerekcipők is hasonló sorsra jutnak, ha Micúrunk felbukkan a színen. Itthon imádja az én cipőimet rámolni, ha mondom, hogy megyünk sétálni, már meg is jelenik valamelyik cipőmmel, ha mondom, hogy nem a szandálban, hanem a tornacipőben megyek, már cseréli is. De belebújik a gumicsizmámba is, Apa papucsába is, sőt már van olyan cipője amit sokszor már egyedül is felvesz. Nyáron kapott egy kis Crocs-ot, amit néha magához ölelt és úgy jött-ment.
A legújabb kedvence egy szandál, amit szanman (szandimandi) hív. Anyukám kolléganőjétől került hozzánk, picit tenyerestalpas fazonú, béna, de  vadiúj lábbeli. A szerelem hatalmas, ölelgeti, körbehordozza a lakásban, tegnap világvége hangulat uralkodott el amikor kiderült, hogy a kádba nem viheti magával. Áááááááááá!!! Apával próbáltunk mindent, de ő csak ordított és mászott ki a kádból, csak úgy lett nyugi, hogy ott várta a mosógépen, így már törölközés közben is szorongathatta! Éééééééés nem fogjátok elhinni de velük aludt el, ott szundított a kis cukink két béna szandált ölelve magához! El tudjátok képzelni???
Igaz mi egyelőre Elefantenben és Liliputiban nyomulunk, nem úgy mint Carrie aki Manolo Blahnikban és társaiban. 
De mi jöhet még???

2 megjegyzés:

  1. hát ez csúcs:))) Jut eszembe, képzeld Nik meg annyira szerethet úszni, hogy egyik reggel az azóta már átlyukasztott úszósapkájában várt az ágyában:DFrankinál meg kulcsmánia van és hasonló tüneteket produkál, mint Micúrod:)))

    VálaszTörlés
  2. :-))) Annyira bírom bennük, hogy ilyen tök őszintén felvállalják a bolondságaikat... sőőőőőt ez nekik nem is bolondság!!!

    VálaszTörlés