2012. 02. 15.

kézlenyomat

Nem vagyok nagy Valentin napozó, de valahogy Micivel más az élet, bármilyen alkalom jó, hogy készíthessünk valakinek valamit! Ő nagyon élvezi a készülődést, aztán egész nap visszajár a dologhoz, és újra meg újra elmondja mit történt... most is ahogy hazaért István, már rohant is hozzá a kis meglepivel:-)

Kézlenyomatot alkottunk, már régóta tervezetem, hogy játszunk ilyet. Kétféle színű vízfestékkel kentem be a Mici praclijait, először az egyiket, aztán a másikat, aztán egymás után egy fotópapírra nyomtam, hogy fedésben legyenek és szív alakot formázzanak. Annyira igyekeztem a kis izgő-mozgó csajszim kezeit a papírra varázsolni, hogy nekünk pont fordítva sikeredett, elvileg a tenyér rész lenne a szív felső része:-)) Ceruzával halványan köré rajzoltam a szívet, erre a vonalra írtam körbe a mi kis üzenetünket, amikor úgy láttam sikerült gusztán elosztani a betűket,  fekete filccel átírtam, végül kiradíroztam a ceruzát.

Mici szavaival a sztori: Mici Apának pecsét, Mami kéz maszat festék, bódog:-))) És ezt minden egyes alkalommal elmondja amikor odaáll a kép elé!!!

Az ötlet innen van.
 

3 megjegyzés:

  1. ötletes! nekünk csak "sima" lenyomat van festékkel, meg sógyurmára, pusztán emlékként, de ajándéknak is tök jók, tényleg :)
    jaj, én is úgy csipem, olyan lelkesek tudnak lenni, szinte akármire vevők :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes, ha nem felejtem el Apa szülinapjára megcsináljuk, ez mindig jó ajándék és jó móka elkészíteni:-)))

    VálaszTörlés
  3. Örülök lányok, hogy tetszik:-)))
    Tényleg annyira jó, hogy minden ilyen mókát imádnak, és aztán annyit emlegetik!

    VálaszTörlés