2011. 02. 01.

Emma színházban járt

Bizony-bizony Mici túl van az első színházi élményén, elsötétülő nézőtér, felmegy a függöny, taps és minden ami csak kell.
Na nem kell kell az Operaházra gondolni:-))) Anyukám barátnőjének kislánya Kicsidóri, (amolyan családtag, pótunoka, amíg "igazi" nem lett) a Budaörsi Játékszínben szerepelt az Egér a Marson című gyerekelőadásban, kb. fél óra volt az egész - az én korosztályom talán még emlékszik az eredeti bábfilmre. Olyan igazi kis családias előadás volt, minden szereplőnél ott figyelt az egész család és a kistesók is, hozzáteszem Emma volt a legfiatalabb.
A miniszinészek nagyon ügyesek voltak, gyönyörűen, érthetően beszéltek, jól hangsúlyozva, bátran kiállva a nem csekély nézősereg elé. Úgy látom egy ilyen közösség, és ez a fajta szereplés nagyon jót tesz a még pont kamaszkor előtt álló tizenpáréves gyerekeknek, mindenesetre én NAGYON büszke voltam Kicsidórira, még egy könnycseppet is elmorzsoltam a szemem sarkában a meghajláskor, tisztára olyanok voltak, mint a nagyok:-)))

És Micúrkánk hogyan viselkedett? Jóóóóóóóóól!!! Amikor beültünk a nézőtérre hatalmasakat sikongatva kokettált Anyukámal és Andival (Kicsidóri mamájával), reméltem ez  majd abba hagyja:-) Aztán sötét lett, bevallom picit izgultam hogyan fog reagálni, a szélén ültünk, hogy könnyen kisurranhassunk ha bármi zavarót tenne, de csak nézte a színpadot, mi is fog történni... aztán függöny fel, jöttek a gyerekek és táncikáltak valami aranyos kis zenére, és Emma csak figyelt, még előre is dőlt az ölemben! Éééééééés elkezdett tapsi-tapsizni, ezt már legalább egy hete tanítom neki, de mindig csak vigyorgott hozzá, és élvezte ahogy én csinálom. A kis hatásvadász bestia tudta, hogy mikor kell előrukkolni vele, jobbkor nem is tehette volna, beszarás cuki volt:-))) Aztán, mint aki jól végezte a dolgát, befúrta magát a karomba, elkezdett mantrázni, jött a gangangangan és az öööööööööö és elaludt egészen a végéig, se a zene, se a taps nem zavarta. Nagyon büszke voltam rá!

Végül 1-2 kép arról a napról:

Indulás előtt, ünneplőben pakolászós

Nagymaminál így kajálok

Igazi huncutka

Hol a katicabogár?

1 megjegyzés:

  1. Annyira huncutpofa ez a kiscsaj!
    Igazán szépen viselkedett a színházban. Nálunk Matyi két évesen üvöltött, hogy menjünk ki, mert fél!

    VálaszTörlés