2011. 04. 18.

Dunakanyaroztunk

A héten a Vaterán sikerült vadásznom egy Quinny Zapp típusú babakocsit. Imádjuk a Quinny Speedinket, de a Zappot 15 EFt-ért nem hagyhattuk ott, szuper lesz az utazásokhoz, hiszen egész picire összecsukható, könnyű, egyszóval igen praktikus. Nyáron tervezzük, hogy esetleg repcsivel kimennénk a barátnőmékhez Svájcba, illetve belföldön párnapos kiruccanásokat tennénk, ezekhez nagyon klassz lesz ez a kocsi. Az eladó csajszi Dömösön lakik, így sajnos kénytelenek voltunk kirándulni egyet a Dunakanyarba, szegény mi:-))) Ráadásul nagyon kedves nekünk az a tájék, mert anno ott volt  az első randink Istvánnal, vagyis oda vitt el egy kis kirándulásra, és egy ebédre, éééééés látjátok mi lett a vége:-)
Miután megvolt a babakocsi átadás-átvétel, megkérdeztük a lányzót - aki nagyon szimpi volt -, hogy tud-e valami jó kis éttermet ajánlani. Megtanultuk már, hogy mindig hallgatni kell a helyiekre, nekünk ez már nagyon bevált az utazásaink során! Ő Dunabogdányba a Forgóba irányított minket, sőt egyből előkapta a telefonját, hogy foglaljon nekünk asztalt. Ehhhh nem értem itt Pesten miért nem ilyenek az emberek...
Húúúúú azt az éttermet mindenkinek tiszta szívemből ajánlom!!! Az egy dolog, hogy eszméletlen varázslatos helyen van a Duna parton, de kiszolgálás is kedves, figyelmes, és a kaják csúcsszuperek! Ide tuti, vissza fogunk menni:-)
Utána egy hatalmasat sétáltunk a parton, ahol a bringaút vezet, gyönyörű, romantikus, nem mondom elfogadnánk az ottani telkek egyikét, ami szinte a parton végződik. Úgy egyáltalán nagyon költözhetnékünk van, és egy ehhez hasonló Pesttől távolabbi helytől sem riadnánk vissza. Egyelőre álmodozunk, de ez már nagyon jó:-)))
Alig várjuk, hogy Emmát beültethessük a bringaülésbe, mert ide vissza kell mennünk bringával is!!!
A séta után Micúrka egy piknik uzsit kapott a homokos strandnál, aztán kicsit terepezett, mászott 1000-el, nagyon élvezte.

Nagyonnagyooooooon gyönyörűséges napunk volt!!!

Meseszép part


Ott a baba az üvegen:-))

Emma terepgyakorlaton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése