2011. 04. 14.

Emma elindult! - reméljük nem világgá:-)))

Micike ELINDUUUUUULT!!!!!

Már jó ideje lépeget 1-2 lépést közöttünk, vagy a közeli bútorok között, és most pár napja már bevállalósabban lépeget akár 4-5 lépést is.
Tegnap aztán rákapott a dologra és a kanapé-dohányzóasztal kb. 2 méteres távolságot már oda-vissza nagy boldogan lépegetve tette meg végkimerülésig:-))) Egész este csak rótta a távot...
Ma reggel kiraktam terepezni a nappaliba és láss csodát nem felejtette el, sőt egy éjjel alatt elméletben tökéletesre fejlesztette a tudományát, mert most már minden irányba lépegetve indul el. Az tetszik benne, hogy nem részegesen tántorog és nem is az a nekilódul aztán ki tudja hol áll meg a járása, hanem megfontolt kis léptekkel halad, kis talpait szépen lerakja. Megzabálom:-)))
Ma nem is haladtam semmit, mert csak őt nézem! Azt hiszem ezzel egy új fejezet indult az életünkben...

5 megjegyzés:

 1. Gratulálok nektek, főleg Emmának! :-)
  Nagy lépések ezek, bizony eztán tényleg nem lesz megállás! :-)
  Csak így tovább, pici lány!

  VálaszTörlés
 2. Igen, ez nagy mérföldkő!!! :)

  VálaszTörlés
 3. Labidiga!
  Köszönjük! Átadom Emmának:-))

  Zsóka!
  Baromi gyorsan eltelt ez az 1 év... Lassan szülinapi torta projekt:-))

  VálaszTörlés
 4. gratula, ügyes vagy Emma!! Mi fényévekre vagyunk ettől:D:D:D én már pusztán annyit kívánok, hogy szülinapján örvendeztessen meg a csajszi legalább egy felüléssel, vagy mászással:D

  VálaszTörlés
 5. Adri Neked is köszönjük:-) Az biztos, hogy Franka megfigyelő típus, megfontolt, nem siet el semmit, szerintem igaza van!!! Ami a legfontosabb, hogy ép, egészséges, na és gyönyörűséges:-)))

  VálaszTörlés