2012. 01. 19.

fantázia

Imádom Miciben, hogy mindent úgy igazán megél. Játék közben is megy a jujijjjj, ajajajjjjjj, húúúúú meg háááááááá, nagy homlokráncolásokkal, vagy kacagásokkal. Jön-megy rendezkedik, pakol, nagyon szeretem ilyenkor megfigyelni. A szuper új konyhájában is süt-főz, megfújja ha meleg, óvatos a sütővel mert ugye az meleg!!! Fincsizik és nyamiii-zik az elkészült kajákhoz. (Tényleg ilyen lennék????)

Na de a legnagyobb kedvencem most a pizzázás:-)))
Olyan 2-3 hetenként szoktunk pizzát rendelni ebédre, Emma nagyon csípi, ha kérdem mit együnk, mindig pizza a válasz... imádja a pizzavágót, a ketchupot, tök képben van, ha meglátja őket, rögtön a jön a pizza sztori: bácsi, hoz, píza, hami,  píz, pápá - gondolom nem kell, hogy lefordítsam;-)
Múltkor mosogatás közben látom, hogy Micúr jön-megy az előszobában, hátizsákkal a hátán... nézem, vajon mit csinál... háááát odamegy a bejárati ajtóhoz, egy doboz van a kezében (fedeles kajás doboz, a szekrényből nyúlhatta le) és dumál.
A jelenet a következő:
Közli fiúúúúú/bácsi és odamegy az ajtóhoz
Hátranyúl a hátizsákhoz, majd előre nyújtja a kezét és mondja: píz
Aztán mondja: pápá és puszikat dobál nagy cuppogással
Ráüt egy picit az ajtóra, mint ha becsukná
Végül becsattog a szobába 

Haláli volt, gyorsan meglestem mi történik a szobában, hát a babáknak volt pizzaosztás! Voltam olyan szerencsés, hogy én is kaptam belőle, egy kerek, sárga fedőt tett be a dobozba, ez volt a pizza... behalás!!!

Mondtam már, hogy imádom???


3 megjegyzés:

  1. igen cuki lehet!!nálunk is ez megy főzés közben, ha babát etetnek annak is adnak hangot, nagyon kész! :-D
    Dóra: áruld el kérlek a titkot, hogyan nem csúszik ki az a csatt? én csináltam a csajoknak filces csattot is, csipeszt is, meg ugyanezeket textillel és csúszik kifelé :(

    VálaszTörlés
  2. :-)))
    Zsóka csat ügyben passz... én csitt-csatt és csipesz alapra csináltam eddig hajcsatot, de Micinek nem csúszik ki, mondjuk a csipeszes jobban tart! A lányoknak jó erős hajuk van, Emmának vékony szálú, talán ez lehet az oka... ???

    VálaszTörlés
  3. Álmosom is süt főz, leginkább palacsintát, fogja a játékserpenyőt és mintha feldobná a palacsintát meglendíti közben azt mondja hoppllá:-) a palacsinta egy ikeás békás csőröspohár talpa(lapos kerek zöld)persze nagyon meleg szokott lenni így meg kell sokszor fújni:-)) Imádnivalóak ebben a korban :-)

    VálaszTörlés